slide_image

Creare site web de la 20$

Cel mai ieftin si rapid loc unde puteti avea un website sau magazin online profesional!

Realizare, dezvoltare, creare site-uri web!

La waitaraweb, realizam, dezvoltam si oferim servicii de creare a site-urilor web de orice complexitate. Noi lucrăm cu o mare varietate de clienți din diferite industrii, precum sunt agenții de recrutare, instalatori și producători, si până la frizerii, restaurante, școli, agenții imobiliare, avocați și multe altele. Cu alte cuvinte, acoperim toate categoriile de afaceri care credem noi ca este binevenit sa detina un site web accesibil pe internet. Indiferent de industrie, compania noastră de web design va colabora cu dvs. pentru a dezvolta și a înțelege nevoile companiei dvs. pentru a crea un site web unic, profesional, care să vă impresioneze clienții și să vă ajute să genereze mai multe vânzări, anchete sau proiecte care sa aduca beneficii ambelor parti.

Suntem o companie profesionista de proiectare a site-urilor web

Designerii noștri de site-uri web au construit peste 10000 de site-uri web pentru clienți din diverse tari si continente, fiecare proiect fiind conceput individual pentru a se implica, a atrage și a ieși în evidență din concurența de pe piata, si toate acestea la prețuri de până la 500 Euro. Pachetele noastre de proiectare a site-urilor includ: Site unic profesionist cu Design receptiv mobil-prietenos; Unde un manager de proiect dedicat va asista clientul. Puteti sa actualizați și sa adăugați pagini pe un (CMS). Oferim o abordare personală si facilitatea de a integra gratuit un blog, forum sau alte functionalitati utile. Un serviciu foarte rapid, în termen de 3 zile, puteti avea site-ul gata, desigur ca depinde de complexitatea proiectului si cerintele impuse. Includem fara plata optimizarea pentru motoare de căutare si oferim 6 luni suport GRATUIT. In acest sens ne puteti apela oricand la telefon, pe chat sau email pentru asistență fără costuri ascunse. Deci, asteptam sa deveniti un proprietar a unui astfel de site cu drepturi depline de administrare.

Magazin online pentru comertul electronic

Indiferent dacă lansați o companie complet noua pentru a vinde, sau daca sunteți deja in afacere de mai mult timp, pentru a vă spori vanzarile și a crea o identitate profesionista online cu un magazin web pentru comerțul electronic, alegeti sa va cream un design unic la cele mai avantajoase preturi. Magazinul dvs va include un aspect placut si profesionist, cu unic posibilitati de dezvoltare nelimitate. Veti putea adăuga produse nelimitate cu imagini si texte atragatoare. Tot aici includem si proiectarea GRATUITa a logo-ului dvs., plus cateva modele de bannere si ne vom ocupa de optimizarea magazinului pentru a fi gasit mai usor pe internet dupa cuvintele cheie vizate. Intregul sistem de gestionare a conținutului este conceput pentru a fi administrat simplu si usor. Astfel site-ul va avea integrat coș de cumpărături cu posibilitatea de a plati direct pe ionternet prin Paypal sau alte procesoare sigure ce le putem integra pe site-ul dvs.!

Servicii web design
De ce sa ne alegeti?
Trebuie sa stiti ca fiecare site web creat de noi este un produs al proceselor noastre proprii de proiectare creativă, si concepem totul astfel incat sa ne asiguram că site-ul dvs. este unic, atrăgător vizual și articulat. Un site web care reflectă marca dvs. și transmite în mod eficient un mesaj catre vizitatorii paginii, astfel transformându-i în clienți. Discutați cu noi acum pe chat despre proiectul de dezvoltare a unui site pentru compania dvs.!
 • Design web personalizat

  Deservim fiecare client printr-un proces creativ de munca, astfel construim un site web ce să reflecte brandul dvs. pe deplin, să genereze vânzări și să atingă obiectivele propuse de firma dvs. Cu alte cuvinte, ne ocupam noi de tot.

 • Gestionați site-ul usor si de oriunde

  Intelegem ca nu toti sunt experti, de aceea noi integrăm și construim sisteme de gestionare a conținutului ce sunt ușor de utilizat, astfel încât sa puteti menține site-ul actualizat la zi este o briză și nu necesită cunoștințe speciale in domeniu.

 • Putere mare de cautare

  Noi oferim o strategie de marketing locala si internațională pentru optimizarea SEO, ne bazam în întregime pe trafic organic ce să vă ajute să creșteți vanzariel, conversiile și finalizările obiectivelor fara sa platiti adaugator la alte companii

 • Design resposnive

  Fiecare site web este construit mobile-friendly pentru a capta oportunități, pentru a genera vânzări și pentru a crește expunerea de la clienții de navigheaza atat de pe computerele desktop cast si tablete sau telefoane mobile.

 • Platforme puternice

  Utilizam mai multe platforme și sisteme de gestionare a conținutului, de la soluții de dezvoltate personalizate la aplicații terțe. Vom discuta despre opțiunile dvs. și vom vorbi despre beneficiile acestora. Suntem și dezvoltatori Magento și avem experiență cu celelalte soluții populare. Indiferent de platformă, avem capacitatea de a dezvolta un branding o grafică și funcționalitati personalizate. Adesea, dacă doriți să construim un site web pe platforma Wordpress, o vom face cu drag.

 • Alegeti un expert

  Începem fiecare proiect web prin crearea unei arhitecturi noi pentru site, un proces de proiectare a frame-frame. Puteti aleget sa lucrati mână în mână cu un membru al echipei noastre pentru a fi siguri că ne-am gândit la toate elementele necesare pentru ca site-ul sa aiba succes.

Categorii
Ajutăm companiile să-si crească vânzările și să se dezvolte online
Sunteți gata să facem ca proiectul dvs. web să fie un succes imens in 2020? Suntem compania dumneavoastră de web design ce va ajuta sa cresteti.
 • 1
 • 2
 • 3
 • Optimizare motoare de cautare SEO

  Folosind optimizarea pentru motoare de căutare (SEO) și alte tehnici de marketing pentru site-uri web, dezvoltăm strategii eficiente de marketing online pentru a oferi succes clientilor nostri. Conducem trafic și vizitatori, ceea ce duce la creșterea vânzărilor și a clienților - cu o medie mai mare de 150%.

 • Creste-ti impreuna cu noi

  Cu o experiență din 2002 și o echipă cu cei mai buni experti, ne nagajam sa fim alaturi de dvs. oricand aveti nevoie si sa va oferim cele mai bune solutii de proiectare a site-ului web, de dezvoltare a comerțului electronic si de a avea o relatie buna cu clientii dvs.

 • Primiti site-ul de care aveti nevoie

  Membrii echipei noastre cu experiență va vor proiecta și dezvolta orice dupa cerintele personalizate ale dvs. Astfel ca site-ul web sa ajunga in top pentru a va promova eficient afacerea dvs., aducând succes și vânzări online. Începând cu întâlnirile inițiale cu designerii noștri și întregul proces de proiectare și dezvoltare a comerțului electronic, vom lucra mână în mână cu dvs. pentru a dezvolta afacerea dvs care sa fie deasupra concurenților.